Voor een jonge, kwaliteitsvolle en persoonlijke aanpak

Achtergrond

Voor een jonge, kwaliteitsvolle en persoonlijke aanpak

Boekhouden betekent in de eerste plaats correct verwerken van gegevens.  Het is een essentiële basis voor alle juiste conclusies en goeie adviezen.

Omdat de juiste verwerking heel belangrijk is, wensen wij onze klanten goed te kennen. We nemen ieder kwartaal bij de verwerking van de btw-aangifte de tijd om onze klant te kunnen spreken. Afhankelijk van de grootte van het dossier kan dit zelfs iedere maand. Door onze klanten goed te kennen, kunnen we de nuances inschatten die nodig zijn voor de juiste verwerking van de documenten tot een vlot leesbare balans op maat van de klant en kunnen we ook de klant perfect verdedigen bij een fiscale controle.

We spreken onze klanten regelmatig. Dit maakt dat de drempel laag voor vragen en adviezen. Voor nieuwe starters nemen we de tijd om alle aspecten van de boekhouding uit te leggen. Hierdoor begrijpt de klant welke taken wij precies vervullen en blijft hij zelf goed betrokken bij zijn eigen administratie. Samen met iedere klant bekijken we de beste werkwijze van samenwerken. Wij staan zowel klanten bij die zelf boekhouden, als klanten die voor de totale verwerking op ons rekenen en alle variaties tussenin.

Bij het begin van ieder boekjaar maken we een raming van de resultaat van het komende jaar. Ook hier is het belangrijk dat we de verwachtingen van de klant kennen. Op basis van deze raming doen we een voorstel voor de voorafbetalingen het komende jaar. Bij onze regelmatige afspraken zien we de wijzigingen tijdens het jaar. In de laatste maanden van het boekjaar leggen we de werkelijke resultaatcijfers naast de raming. Op die manier kan de klant tijdens het jaar de juiste keuzes maken en kent hij tijdig de gevolgen van een omzetwijziging of de impact van een onverwachte kost.

Onze kantoren zijn vlot bereikbaar en we nodigen U graag uit om even langs te komen en kennis te maken.  In Roeselare zijn onze nieuwe burelen gelegen in de Westlaan 88, de kleine ring rond Roeselare. U kan er onze oprit oprijden, waar U gebruik kan maken van onze parkeerplaatsen.

In Gent is ons kantoor gelegen in Residentie Sirius, Kortrijksesteenweg 905, gelegen tussen de afrit van de E40 en de Sterre. Dit kantoor is heel gemakkelijk te bereiken zowel vanuit het centrum als van de autosnelweg.